Üveg ajtók, falak

Üveg ajtók, falak

Üvegajtók edzett üvegből

 

A keret nélküli nyíló ajtó

Minden üvegajtó egyedi méretre készül, ezért bárhol beépíthető. A meglévő ajtó könnyen kicserélhető üvegajtóra a jelenlegi tok megtartásával, de tok nélkül is beépíthető. A beépítéskor bontásra nincs szükség.
Kialakítható zsanéros rögzítéssel, pl. ha a padló nem fúrható, vagy alsó és felső forgásponttal, olajfékkel, például irodaházakban
A nyíló üvegajtó rendelhető zárral, kilinccsel, toló pajzzsal, vagy kézfogóval.

A keret nélküli tolóajtó

A tolóajtókat minden esetben a magas minőségű szerelvényekkel szereljük, hogy biztosak legyünk a hosszú távú tökéletes működésben, a kifogástalan minőségben. beépítésese felső, vagy oldalsó rögzítéssel történik, a padlóba nem kerül vezetősín. Igény esetén padlózárral zárható, MINIMUN 8 mm vastag edzett üveget alkalmazunk, mert ez abszolút biztonságos, így még a véletlen baleseteket, vagy üvegtöréseket is kizárjuk.

Üvegajtók

Az üvegajtók mindig edzett biztonsági üvegből készülnek, de lehetőség van kiválasztani az üveg típusát. Lehet pl. víztiszta edzett üveg, homokfújt edzett üveg savmart edzett üveg, , egyedi mintás edzett üveg, vagy akár színes üveg . Beltéri üvegajtók gyártása felmérés alapján egyedi méretben, nyíló vagy tolóajtó kivitelben. A felhasználásra kerülő üvegek és vasalatok tekintetében gazdag a szín- és a formaválaszték.

Az üvegajtó előnyei:

  • Rendkívül biztonságos, az üveg minimum 8-10 mm vastag edzett.
  • Lakásoknak, irodáknak egyaránt dizájnos megjelenést kölcsönöz.
  • Az üvegajtó úgy választ el két teret egymástól, hogy a fényt átengedi.
  • Üvegajtó készítése során lehetőség van bármilyen minta kivitelezésre, ezzel valóban sajátos jelleget kap minden üvegajtó!
  • Minden üvegajtó tokkal és tok nélkül a falra szerelhető, bontást nem igényel.
  • A toló üvegajtó helyigénye kicsi, vezetősín nem csúfítja a padlóburkolatot.
  • Kiváló minőségű szerelvénycsaláddal kerül beépítésre, ez biztosítja a hosszan tartó hibanélküli működést, a dizájnos megjelenést.

Kérjen ajánlatot

Ha tetszenek a munkáink forduljon hozzánk bizalommal