Üvegezés

Üvegezés

Vállaljuk ajtók ablakok üvegezését. Lakossági és közületi üvegezést, helyszíni kiszállással. Az üvegezési munkákat rövid határidővel, garanciával. Helyszíni üvegezés.

 

Amennyiben üvegkár keletkezik a lakó házukon, nem mindig tudják, vagy akarják  elvinni a kereteket, ajtókat, ablakokat az üvegeshez. Ekkor elég egy telefon, vagy e-mail, mi felvesszük az Ön adatait, egyeztetünk egy időpontot, a munkatársunk a helyszínen kijavítják a kárt, elvégzik az üvegezést, kiállítják a számlát.

Hőszigetelt üveg szerkezetek

Gyártási határidő: 2-3 nap

A hőszigetelés szempontjából elengedhetetlen a megfelelő anyag-összetételű, jó minőségű hőszigetelt üveg kiválasztása. Valamint a szakszerű üvegezés.

Lehetőség van katedrál üvegekből hőszigetelt üvegek gyártására.
Az összetételeket a hőszigetelés kifejezésére használt egység az úgynevezett „K" érték, (vagy újabban az "u" érték) alapján pl.

1. Normál ablaküveg hőszigetelő értéke k=5,8W/m2K. 3mm-es floatt üveg
2. Egyszerű hőszigetelő üveg, melynek hőszigetelő értéke k=2,8W/m2K. 4mm üveg-16mm távtartó 4mm-es üveg
3. Super Low-e üvegből készült hőszigetelő üveg, aminek a hőszigetelő értéke k=1,3W/m2K. 4mm üveg 16mm távtartó 4mm-es low-E üveg
4. Super Low-e üvegből készült hőszigetelő üveg argon gázzal töltve, aminek a hőszigetelő értéke k=1,0W/m2K 4mm üveg 16mm távtartó 4mm-es low-E üveg+ argon gáz

Kérjen ajánlatot

Ha tetszenek a munkáink forduljon hozzánk bizalommal